Uniform

Officieel uniform

Bij de Chiro horen natuurlijk ook kleren. Deze kan je aankopen in de Banier. Je hebt er de keuze uit broeken, rokken, t-shirts, hemden. Maar ook riemen, kousen of onderbroeken, voor wie graag een stapje verder gaat. De dichtsbijzijnde banier bevindt zich in Roeselare, meer info op www.debanier.be.

We willen wel benadrukken dat het kopen van een trui of Chiro-kleren niet verplicht is. Maar we verwachten wel dat je vanaf de rakwi’s voor het kamp een chiro-uniform hebt.

Trui Chiro WRB

Natuurlijk kan je ook nog altijd de machtige trui van Chiro WRB aankopen. De trui is te verkrijgen voor de prijs van 30 Euro. Voor de meisjes zijn de truien rood, voor de jongens donkerblauw.

Tweedehandskledij

Uit je dierbare Chiro-uniform gegroeid en op zoek naar tweedehandskledij? Voor al dit en nog veel meer kan je terecht bij Phebe Thevelein, Sarah Deceuninck of de leiding.

Contact :

Phebe Thevelein (0491 73 16 20)

Sarah Deceuninck (0479 81 21 30) 

Je kan bij ons voor 15 euro al een broek of rok kopen, voor 10 euro heb je al een hemd of trui en voor slechts 5 euro kan je een T-shirt krijgen.

Oproep!

Jammer genoeg zijn er vooral veel grote maten aanwezig in ons 2e handsaanbod. Heb jij thuis nog een uniform liggen van toen je Speelclub of Rakwi was? Kan je er niemand die je kent er een plezier mee doen? Vult het enkel je kast waardoor je geen plaats hebt voor je nieuwe trui of broek? Aarzel dan niet en schenk je oude uniform aan de Chiro! Je kan het meebrengen naar de Chiro en het aan leidster Phebe of Sarah bezorgen!

Alvast een dikke merci!